tisdag 12 februari 2013

Lilla julafton - en köttchark på St Lucia

Imagine kommer att ligga kvar vid St Lucia och göra en del utflykter till vattenfall och andra sevärdheter.
Det är dock dyrt att ligga i hamnen. Det är vackert här i hamnen och det är berg runt om hamnen och den är stor. Vi har fått igång internet efter mycket om och men pga koder som måste användas.
Vi har fixat med vindrodret och Yvonne har sytt solskydd till båda sidorna. Tyvärr har Yvonne fått urinvägsinfektion som inte ger med sig även om det dricks tranbärsjuice så vi skall söka upp läkare.
Vi har varit och handlat på en supermarket, stor som OBS (Hajen antar Marie i Vbg), det var första gången sedan Kanarieöarna som vi såg en köttchark  med kött av alla de slag, det var lilla julafton för oss :) .
Yvonne har äntligen hittat och köpt en bok om Karibiens växter och djur skriven av Virginia Barlow.
Vi har två amerkaner i båten brevid och de har legat här i en 2-3 månader. De säger att man skall inte gå upp i byn på kvällen, då kan man bli nedslagen. Det är vackert här på ön med fina stränder men det är fattigt och husen är skraltiga så fort man kommer en liten bit ut från centrum.

/ Yvonne och Kurt
Berättat för Marie

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej ,hoppas allt ordnar sig för Yvonne, och ta hand om er tyvärr är det inte bara idyll på dom platserna, jag blev själv nerslagen och rånad på Trinidad för många år sen. Kram från syrran Barbro